Livet lär 

Det gör ont när knoppar brister. 

Jag är inte i närheten av klar på något sätt. Jag har dock fått med mig något på min lilla resa hittills som jag gärna vill dela med mig av och även min fortsatta resa..

Fortfarande är mina såkallade budskap och lärdomar något jag själv jobbar med varje dag. Jag gör aktiva val hela tiden baserade på tidigare erfarenheter och magkänsla såklart. Ibland gör jag misstag och det blir fel.. och lär mig av det. Det är livet och så kommer det att fortsätta vara.. vill poängtera att jag delar med mig direkt från mitt hjärta. Ibland ofiltrerat. 

Jag har inte svar på livets alla gåtor däremot har jag hittat vissa nycklar som hjälpt och hjälper mig på min resa. Dom vill jag gärna dela med mig av och hoppas de kan hjälpa någon.

Detta är min resa. Jag är nybörjare i den andliga världen. Mycket är nytt och jag trevar mig fram. Som jag skrev tidigare så känner jag mig just nu som en bebis mitt i livet. Men det är härligt Och jag är glad att jag vågar fortsätta utforska mer än det vi med ögat kan se. 

❤️ Frida 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *