En jordängel har lämnat

15 december 2017. På sociala medier kunde vi läsa att en människa lämnat oss.En jordängel. Kristofer Börlin. Dina låtar har snurrat runt hos mig och många andra denna dag. Minnen från förr dyker upp. Magiska stunder där vi suttit runt dig och din gitarr och fått känna,känna in livet med allt vad det innebär. Glädje, sorg, lycka, eufori, nattsvart mörker. Fan vad vi kände. Du förmedlade med din sång hur smärtsamt, underbart, härligt och fruktansvärt livet kan vara och ibland skrålade vi med.. skrålade för livet. Vi satt där och levde tsm med dig. Jag kunde känna ditt mörker, jag kan inte påstå att jag kände dig. Jag tror att jag förstod redan första gången jag satt där runt dig och din gitarr att det kan vara första och sista gången…Jag tror att det var därför jag sög in dessa stunder. Det blev inte bara en gång utan flera. Vi tävlade en natt om vem som var tonsäkrast på sång. Jag vann. Luleå, Gammelstad och Sunderbyn är inte lika vackert längre… vi som fått vara med vet. Vila i frid Kribbe ❤️

https://m.youtube.com/watch?v=BkAXVaIe3AY

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *