Mitt allra första inlägg

 

Min dag har gått i rensandets tecken.. vaknade vid 09.00, steg upp vid 12.30. Låg och funderade över livet och hur det kan ta vändning  från en dag till en annan.

Jag följde med min grannfru på Storheden för att påbörja förberedelserna inför nästa helg då vi ska sälja allt från vattenkokare, kandelabrar till  bebiskläder och blöjhinkar till löjligt billiga summor på Arcus fyndmarknad.  Kom och köp!

Har vart barnfri i stort sett hela dagen. Har därmed hunnit med några längre telefonsamtal till vänner som jag annars sällan hinner prata längre stunder med. Nu är gossen tillbaka men sover gott i sin säng efter en natt med mormor och en dag med sin pappa. Jag ska fortsätta beta av samtal med vänner som finns på ” ringa till” listan.

Ha en mysig söndag kväll! Kärlek till er ❤️

 

/ Frida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *