Jul jul strålande jul

Julafton och juldagarna har snart passerat.. jag har tagit det väldigt lugnt och levt i nuet. på självaste julafton tog jag en promenad med lilla gubben i kälken på isen. Kallt men härligt. Sen blev det bråttom till bastun, hem och slå in 10 julklappar och sedan tillbaka till mina päron för att inte missa Kalle.sen gick allt enligt plan. Och alla var nöjda. ?på juldagen tog jag en promenad, ensam runt min kära by. Gick förbi isen där mina bröder åkte skridskor. Hittade inte mina egna, hade annars velat vara med, så var tvungen att gå dit och få lite känsla av det hela istället. Jag brukar alltid hänga med mina vänner och fira juldagen med bubbel och dans. Men inte denna gång. Jag satt hemma med mig själv och såg Fanny och Alexander istället. annandagen startade jag med denna underbarakopp. Så många kalorier i en enda “liten” kopp. Men så himla värt. jag hoppas ni haft en härlig julafton ed efterföljande juldagar. Om inte så vill jag ge er en stor varm kram och hopp om att det finns ett ljus✨.

❤️ Frida

bara1frida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *