Befrias från egot

Jag har fått uppleva något otroligt häftigt.  Jag har Väntat  hela mitt liv, väntat utan att veta. Sökt efter något. Känt att jag börjat vara någon på spåret utan vetskap om vem eller vad.. förändrat. Haft tillit. Lyssnat inåt. Poff så fann jag det jag sökt efter, en dag  stod det där. Leverat till dörren, varsågod det här är till dig. Jag har kommit långt. Jag är kraftfull, som du. Vi är nu i en ny frekvens.

En ny tid väntar och den är främmande. Jag känner mig som en bebis mitt i livet. Jag övar varje sekund, varje andetag. Det handlar om att vara fullständigt ?% i sin själ. Att jobba bort egot. Sätta det på ett tåg och vinka hejdå! Kom aldrig mer tillbaka. Negativa energier finns överallt för att förstöra själsliga resor. Det här handlar inte om mig och mitt fysiska skal. Det handlar om krafter som kan göra planeten jorden vackrare. Vem vill inte det? Jag är på iaf.  Från den stunden du kom är jag aldrig mer ensam. Kärlek ❤️ Frida 

(Blev en gigantisk bild, gick tyvärr inte att ändra för texten for iväg, kan bjuda på det ?)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *