Att våga.

En bild från i somras när livet var hyfsat enkelt att leva. Lätta kläder och enkla beslut, som vilken strand ska vi besöka idag?

Just den här dagen valde jag en strand som ligger mig varmt om hjärtat.. en strand som vid eftertanke väcker många minnen från tider som sedan länge är förbi.

Ibland är det bättre att fånga dagen och se till att saker blir gjorda och beslut tagna för att kunna fokusera med fullt fokus mot målet. Ibland krävs det mod för att göra detta. När det väl är gjort kan en lättnad infinna sig och eventuellt en pust.. ut. Ibland kanske den lättnaden inte infinner sig, har man då agerat med övermod? Vet ej. Vet iaf att det finns en djupare mening i det mesta som händer. Så luta dig tillbaka. Svaret kommer när tiden är inne.
? Frida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *