Läromästare 

Vi har en roll att axla på den här jorden i det här livet.. lite olika uppdrag som vi har möjlighet att både bli stärkta av, lära av och lära andra av. Så länge vi följer våra inre djupaste tankar om vad som faktiskt är rätt och blir bäst för alla inblandade parter. Kom ihåg! Inte bäst för bara mig! Det som är bäst för bara mig är oftast en kortsiktig lösning som i längden inte är bäst för mig. Så därför vill jag skicka med er ett litet budskap om att tro på din inre övertygelse när det tar tvärstopp. Ha tillit till att så länge du följer ditt hjärta enligt karmans lag om att gott för gott med sig så kommer det tillslut bli din vinst och med den allas vinst. Och för det krävs det ibland mod, styrka och kraft. Men tar man tjuren vid Horna och kämpar så blir det bra i slutändan trots många hinder att bemästra! 

❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *