Jag och lågtrycken 

Denna sommar har  gått i lågtryckets tecken..därför  bestämde jag mig en av de kallaste och regnigaste dagar att hälsa på min bror i Skåne. Solen hade stått obehindrat på Skånehimlen vecka efter vecka.. perfekt kände jag med viss oro att det skulle vända när jag kom på besök. Mycket riktigt, när det började närma sig avfärd så visade väder apparna högtryck just denna “Skåne vecka” i norr. Jag drog till Skåne och lågtrycket hängde med mig! 

Ingen idé att haka upp sig på det… så vi besökte Lund. Och kultiverade oss. Några ord på en pall där ovan. 

En fin kyrka hade dom.. jag är inte det minsta religös, men kan tycka att det är något speciellt med gamla vackra kyrkor dom denna. Den väcker en del tankar och funderingar. Lite mystisk är den allt. 


Här sitter min gosse alias “chefen” och min bror bredvid, och dirigerar hur vi ska fota honom och med vilken kamera. Han sitter på en av alla Ales stenar. Hur hamnade Stenarna just här? Vad fyllde dom egentligen för funktion? Mystiskt även detta. Åker till Köpenhamn imorgon och sedan tillbaka till norr på fredag. Ser att lågtrycket är fortsatt sugen att hänga med mig så vi fortsätter umgås några veckor till. 

❤️ Frida 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *