Skam

Har plöjt igenom serien skam på SVT play de senaste kvällarna och nätterna. Var mycket länge sen jag var så fast i något som denna serie. Den är så bra så jag vill gråta.. nu har jag sett varenda avsnitt och jag är deprimerad just nu. Jag vill ha mer!!  Och den där William! Jag döör! ??? var är min William btw?! Den vuxna alltså?? Finns han överhuvudtaget på rikt?? Har väl stött på någon i ungdomens dagar men inte många.. dom växer inte på träd. Jag vet det här är tabu att överhuvudtaget outa att jag blir fullständigt galen av en serie som riktar sig till tonåringar men jag skäms inte ett dugg! Den är sååå grym och så otroligt bra gjord! Jag imponeras av dens exakthet, jag kan känna igen mig i alla tjejer kanske någon mer än den andra.. se den, ett hett tips! 

Nu går vi mot ett nytt år. Hoppas detta överraskar än mer än 2016. Då kommer det bli ett år jag sent kommer glömma för 2016 har vart grymt. Kanske bjuder på en resumé av det gångna året. 

❤️ Frida 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *