Söndag

Fick komna hem igår efter en natt på avd 33. En sömnlös natt där man delar rum med 5 st andra om man har otur, nu var vi som mest 3 st. Läkaren konstaterade att han inte kunde hitta några alarmerande fel på mig så jag fick åka hem med planering om vidare utredning. Blev bjuden på middag av fina vänner som kom hit och fixade allt. Gulligt av er fina ni ❤️, det var en del barn med i bilden så det blev en tidig kväll. 

Idag har jag varit valla team till min prins på 3 år. Han ville aldrig sluta åka 

Vi åkte till lekparken, lossade skidorna och åkte rutschkana 

Nu sover gossen och jag försöker få igång livearena för att se när LHf  j18 vinner mot Björklöven. Men lyckas inte gå ingång matchen. Livearena är ju super bra, när det fungerar! ???

Ha en fin söndag! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *