Vab måndag

Idag blev en vab dag.. en lite för slemmig och hostig kille för att lämnas på förskolan.  Passade på att åka till min far som var hemma idag för att byta däck på min bil. När jag sedan skulle backa ut dog den, helt stendöd, stående tvärs över gatan. Alltså materiella ting, jag blir tokig!!? I augusti gick bilen, spisen, tvn och tvättmaskinen sönder. Som tur var gick det hyfsat smidigt att laga allt utom bilen,det  blev en dyr reaparation och sen detta.. suck. Nu står den inrullad på gården och i batteriladdaren, jag ber till högremakter att det bara är ett urladdat batteri.  ?

Det värsta med allt detta är att jag är totalt beroende av andra som kan fixa å laga. Jag varken vill, kan eller har ork att lära mig. Jag är bra på andra saker och fixar och löser det mesta men inte bilar och dyl. När något väl går sönder blir jag fullständigt tafatt och utmattad. Det är som att hjärnan kollapsar av trötthet inför problemet.

Nåja materiella ting.. men viktigt för att få livet att flyta..

Hoppas ni andra fått en bra start på veckan trots livets utmaningar!

Kram ❤️ / Frida

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *